среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 30 01 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 30 01 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-01-30 09:002023-01-30 15:00Гостиварс.Балиндол (на влез)
  2023-01-30 09:002023-01-30 14:00Делчевонаселба Бакина Ливада, населба Звегорска Река, Мобимак Звегор, с.Габрово
  2023-01-30 08:302023-01-30 13:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: дел од с. Долно Лисиче, после надвозникот десно накај с. Драчево, ул.1
  2023-01-30 09:002023-01-30 12:30ТетовоДОЛНО ПАЛЧИШТЕ: дел од с.Д.Палчиште, објекти кои се наоѓаат на патот за Новаке и околу бензинската пумпа
  2023-01-30 14:002023-01-30 14:30ШтипТС КРАВАРСКА ФАРМА(НИМЕКС,ЗОКО ХАРТ И ДР.)
  2023-01-30 09:002023-01-30 09:30ШтипТС КРАВАРСКА ФАРМА КАЈ С.НОВ КАРАОРМАН (НИМЕКС,ЗОКО ХАРТ И ДР.)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ