понеделник, мај 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 29 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 29 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-29 10:00:002021-11-29 15:00:00Гевгелија с.Ума
  2021-11-29 09:00:002021-11-29 13:00:00Гостивардел од с.Врапчиште, област излез кон автопат
  2021-11-29 08:00:002021-11-29 09:00:00КочаниОбјект на Македонска Пошта и Телеком на ул. Маршал Тито во Кочани
  2021-11-29 08:15:002021-11-29 14:30:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: нас.Дервен, нас.Пашина Воденица, нас.Плажа, нас.Самоков
  2021-11-29 08:00:002021-11-29 13:00:00Скопје Аеродромдел од с.Градовци
  2021-11-29 09:00:002021-11-29 13:00:00Скопје Аеродромдел од с.Долно Количани (делот кон гробиштата)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја