недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 29 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 29 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-29 09:30:002022-08-29 15:30:00БитолаДел од с. Слошетица, Демир Хисар
  2022-08-29 09:00:002022-08-29 11:00:00Кумановоул. „Зелен Пазар“
  2022-08-29 10:00:002022-08-29 12:00:00Кумановокорисницте од Орашац
  2022-08-29 10:00:002022-08-29 13:00:00Охридул. Кузман Капидан, објектите околу Горна Порта

  НАЈНОВИ ВЕСТИ