сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 29 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 29 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-29 09:002023-05-29 14:00ВелесАрхепископ Михаил, Ангелко Палашев, Климент Охридски
  2023-05-29 08:302023-05-29 11:30Гостиварул.Илинденска (област кај кафе бар Хавана и мал мини маркет Монтенегро)
  2023-05-29 09:002023-05-29 15:00Гостивардел од с.Добридол- област на влез
  2023-05-29 12:002023-05-29 15:30Гостиварул.Илинденска (област згради кај Асани компани и карши техничко училиште).
  2023-05-29 09:002023-05-29 15:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД -село Горно Зркле и с. Лупште
  2023-05-29 08:002023-05-29 12:00Кочанис. Зрновци
  2023-05-29 15:002023-05-29 18:00КочаниВИНИЦА - индустриската зона во околината на Фабриката на МЕБЕЛ - ВИ
  2023-05-29 07:302023-05-29 16:00Кратовос.П'клиште, с.Герман и с.Нерав.
  2023-05-29 07:302023-05-29 14:00КумановоБејтеви ниви,Нас.Иго Тричковиќ - Пуковско и Тромеѓа
  2023-05-29 10:002023-05-29 12:00ПрилепДел од с.Бела Црква, Општина Кривогаштани
  2023-05-29 08:002023-05-29 16:00
  Скопје Аеродром
  дел од ул.Славејко Арсов
  2023-05-29 08:002023-05-29 09:00Скопје Аеродромдел од ул. Божидар Аџија, дел од ул.Христо Татарчев, дел од ул.Тодор Паница, дел од ул.Вера Јоциќ
  2023-05-29 09:152023-05-29 12:00Скопје Ѓорче ПетровУл.Ѓорче Петров, куќите од страна на Вардар, од мостот за Сарај до спроти Старскиот Дом
  2023-05-29 09:002023-05-29 15:00СтрумицаРАДОВИШ - дел од ул.Видое Смилевски-Бато
  2023-05-29 08:582023-05-29 13:00ТетовоИзлез од Брвеница до свињарска фарма Челопек, влез на с. Челопек, ТС Хелга, ТС Цуцуљ
  2023-05-29 09:002023-05-29 15:00ТетовоЛИСЕЦ, Попова Шапка, ГАЈРЕ
  2023-05-29 09:002023-05-29 13:30ТетовоЧЕЛОПЕК, (Бриони, фарма, Млекара, Млин), објекти кои се пред влез во с.Брвеница (Цуцуљ, Сали Мухамед, Бетоњерка, Хелга)
  2023-05-29 09:202023-05-29 14:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Индустриска спроти ТС Тетово 1, спроти Болница кон ул. Б. Тоска
  2023-05-29 09:302023-05-29 14:00ШтипУЛ.ПИТУ ГУЛИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ