четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 29.01.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 29.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-29 10:002024-01-29 12:00Велесул.Камка Тоцинова, ул.Луј Пастер, ул.Неретва, ул.Киро Чашуле, ул.Мите Богоевски, ул. Наце Димов, свињарска фарма Валентина
  2024-01-29 09:002024-01-29 15:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: дел од ул. Самоилова
  2024-01-29 08:302024-01-29 15:30Скопје Ѓорче ПетровВОЛКОВО: корисниците од ул.21, 25, 27, 29 и 100
  2024-01-29 10:002024-01-29 12:00СтругаДЕБАР: селата: Могорче, Осој, Гари, Росоки, Селце, Тресонче, Лазарополе и фабриката за вода Маја.
  2024-01-29 12:002024-01-29 14:00Тетоводел од град Тетово: Шик Јелак, Зик Ладилник, Зик Млекара и објекти во т.н населба Мичурин
  2024-01-29 10:002024-01-29 14:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: УЛ.4-ТИ ЈУЛИ, МЛАДИНСКА-ДЕЛ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ