понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 28 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 28 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-28 08:30:002022-11-28 15:00:00Битолаул.Цар Самоил, ул.Борка Левата со околните објекти и од 12.30 до 15.00 часот на ул.Стрчин со околните објекти.
  2022-11-28 09:00:002022-11-28 15:00:00Гостивардел од с.Врапчиште-област кај школо.
  2022-11-28 10:00:002022-11-28 12:00:00Гостиварс.Маврово ( во близина на Спорт Хотел)
  2022-11-28 08:00:002022-11-28 12:00:00Кумановоул.Васко Карангелески -нова зграда
  2022-11-28 08:25:112022-11-28 15:00:00Скопје АеродромДел од ул. Христо Татарчев 22
  2022-11-28 08:00:002022-11-28 15:00:00Скопје АеродромДел од ул.Благоја Мучето.
  2022-11-28 09:00:002022-11-28 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Волково кај црквата.
  2022-11-28 09:30:002022-11-28 12:00:00СтругаЛАБУНИШТА
  2022-11-28 09:00:002022-11-28 10:00:00СтругаСелокуќи, Касарна АРМ, Граничен премин Блато, Дебарски Бањи, Баништа Лика.
  2022-11-28 09:00:002022-11-28 15:00:00Тетовос. РАКОВЕЦ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ