сабота, декември 10, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 28 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 28 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-28 05:30:002021-06-28 12:00:00Кавадарцис.Прждево, с. Бесвица.
  2021-06-28 08:00:002021-06-28 14:00:00КумановоКУМАНОВО: ул.ЈНА дел кај кружниот тек на влезот од градот.
  2021-06-28 09:00:002021-06-28 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ул.Црногорска од бр.13 до бр.21б.
  2021-06-28 09:00:002021-06-28 10:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул.Иван Цанкар, ул.Драгутин Аврамовски Гуте и ул.Корушка
  2021-06-28 11:00:452021-06-28 16:00:45СтругаЛазарополе: дел од потрошувачите кон пекарата и кон поштата.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја