вторник, октомври 3, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 28 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 28 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-28 12:30:002022-03-28 15:00:00БитолаТС: с. Сливица, Скочивир, Фарма Старо Село и с. Добровени
  2022-03-28 09:00:002022-03-28 12:00:00БитолаЗИК Пумпи корнер, ЗИК Механичарска работилница, Кременица стопанство, Хераклеа кисела вода и с. Кременица
  2022-03-28 09:00:002022-03-28 12:00:00Гостивардел од ул. Беличица (кај стара кланица)
  2022-03-28 08:00:002022-03-28 15:00:00КумановоБез напојување ќе останат корисниците од нас Ѓорче Петров над пруга, Фабрика Екстра меин
  2022-03-28 10:00:002022-03-28 10:30:00КумановоЗелен рид, Бабин дол - Простор, Вера Которка, Веми текс, Бучен козјак, Донков млин, Детоил, Здружение на возачи, Јогупка, Проевце, Проевце пумпи, Доброшане, Обзирум, Шупљи камен, Орашац, Кантон, Илинден
  2022-03-28 09:30:002022-03-28 11:00:00ПрилепДел од ул. Гога Јанкулоски, дел од ул. Благоја Јовчески, дел од ул. Благоја Шукуроски, дел од ул. Иљо Попадинец
  2022-03-28 08:30:002022-03-28 13:00:00Скопје Аеродромул. Речиште 1 бр 1
  2022-03-28 09:00:002022-03-28 14:00:00Скопје Аеродромул. Драчевска - делот помеѓу ул. Драчево и Таорска во село Драчево, ул. Таорска во село Драчево, ул. Драчево во село Драчево
  2022-03-28 08:30:002022-03-28 13:00:00Скопје АеродромКуќите околу црквата св. Петар и Павле помеѓу пругите и Маркова река
  2022-03-28 08:30:002022-03-28 12:00:00Скопје Васил Главиновдолен дел од с. Ајватовци кон пат за Бунарџик

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја