сабота, септември 30, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 28 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 28 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-28 09:00:002022-02-28 14:00:00ГостиварГОСТИВАР: дел од с.Беловиште- област на влез.
  2022-02-28 09:00:002022-02-28 13:30:00КумановоОПАЕ: дел од корисниците во с.Опае и ТС Опае Млин 1.
  2022-02-28 08:30:002022-02-28 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Костурски Херои бр 2.
  2022-02-28 09:00:002022-02-28 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул.Милан Марковиќ.
  2022-02-28 08:30:002022-02-28 15:00:00СтругаСТРУГА: дел од деловните простори во склоп на станбен објект Боград и Стопанска Банка Струга

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја