среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 27 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 27 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-27 10:30:002021-12-27 12:30:00Гевгелијакорисниците од Богданци на улица Крушевска
  2021-12-27 09:15:002021-12-27 15:00:00Гостиварс.Врапчиште (делот кон автопат)

  с.Дебреше, с.Зубовце, с.Ново Село, с.Врапчиште, с.Топлица - краткотрајно
  2021-12-27 08:00:002021-12-27 13:00:00Кумановокорисниците од Ресторант и фабрика Визијана
  2021-12-27 10:00:002021-12-27 16:00:00Охридконпаниите во поранешен комплекс Слобода на ул.Стив Наумов, ПАП Светлечки реклами, ШЕШО Инжинеринг, АРТ Стил и сите останати фирми во овој комплекс, како и населбата во овој дел од улица Стив Наумов
  2021-12-27 10:00:002021-12-27 16:00:00Охридпоранешен хотел Фламенго, сегашен казино хотел клуб Блу Холидеј
  2021-12-27 10:00:002021-12-27 13:00:00Скопје Аеродромдел од ул.Мите Богоевски од 73 до 87
  2021-12-27 09:00:002021-12-27 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул. Кнез Хацон
  2021-12-27 10:00:002021-12-27 15:30:00Стругаповремени кратки прекини во напојувањето ќе имаат корисниците од с.Житинени.
  2021-12-27 08:00:002021-12-27 16:00:00ШтипТРИ ЧЕШМИ: базите на Ежов рид_на Геотехника и Синохидро лимитед
  2021-12-27 10:00:002021-12-27 13:00:00ШтипШУМСКИ, КНЕЖЈЕ, ГОРОБИНЦИ, ЛИОН, КОКИ ЛУКС, БЕЗ НАПОЈУВАЊЕ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ШУМСКИ,КНЕЖЈЕ,ДИВЈАК ВОДОВОД,ГОРОБИНЦИ,ЛИОН,КОКИ ЛУКС,СЕЛА СЕВЕРНО ВО РЕОН ЃУРИШТЕ, СОПОТ,ПРЕОД, МАЛИНО, КРУШИЦА, АЛАКИНЦИ, ТРСТЕНИК, ПРЕДВАТЕЛИ И МЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА ЃУРИШТЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ