четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 27 11 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 27 11 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-27 08:452023-11-27 15:00Кичевос.Бигор Доленци, Гранит, Стара Централа, Агрокооп Карбуница, Пречистителна Станица Кичево с.Србјани и Фарма Јонче
  2023-11-27 08:002023-11-27 16:00Кратовос.Татомир
  2023-11-27 09:002023-11-27 12:00Кумановодел од ул.Никшиќка, дел од ул.Тоде Думба
  2023-11-27 08:302023-11-27 10:00Кумановокорисниците од ул.Илинденска, ул.Никола Спасиќ
  2023-11-27 09:002023-11-27 11:00Скопје АеродромДел од с.Нова Брезница, делот помеѓу двете трафостаници
  2023-11-27 09:302023-11-27 10:45Тетовообјект на Меда 3
  2023-11-27 09:002023-11-27 12:00Тетоводел од с.Челопек, објекти кои се наоѓаат пред влезот во селото кај т.н Бриони

  НАЈНОВИ ВЕСТИ