среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 27 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 27 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-27 08:50:002021-09-27 14:30:00ДелчевоБЕРОВО - викенд населба Суви Лаки
  2021-09-27 10:00:002021-09-27 13:00:00КавадарциСирково и Манастирец
  2021-09-27 09:00:002021-09-27 14:30:00Кочанимаало Тасковци
  2021-09-27 12:00:002021-09-27 12:30:00ОхридРЕСЕН - Фирма Гоми Фут, Транспорт Принц, место викано Доброво од нова Пожарна кон Манастир Св. Петар и Павле
  2021-09-27 09:00:002021-09-27 14:00:00Кочаниул. Тодосија Паунов (од градското кино до кафана "Два другара" кај кружниот тек, ул. Кеј на Револуцијата (од мостот кај хотел Ледер до градското кино)
  2021-09-27 09:00:002021-09-27 15:00:00Скопје Ѓорче Петровкорисниците од с. Рашче, с. Копаница, с. Бојане и дел од с. Кондово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја