недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 27 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 27 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-27 09:00:002022-06-27 15:00:00Гостиварс.Дуф, с.Орќуше
  2022-06-27 09:00:002022-06-27 15:00:00Гостивардел од нас.Бањешница
  2022-06-27 06:30:002022-06-27 13:00:00Гостиварс.Церово, с.Сретково
  2022-06-27 09:00:002022-06-27 15:00:00Охриддел од ул.Дејан Војвода од раскрсница со ул.Стив Наумов кон центар
  2022-06-27 09:00:002022-06-27 15:00:00Прилепс.Тополчани, с.Чепигово, с.Загорани, с.Веселчани, Метеролошка станица Тополчани
  2022-06-27 08:00:002022-06-27 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. 1515, ул. 1513, Дел од објектите од ОУ Рајко Жинзифов по главната улица, ул.САСА 2, и на десната страна од ул.САСА 2
  2022-06-27 10:00:002022-06-27 14:00:00ШтипС.КОЗЈАК

  НАЈНОВИ ВЕСТИ