петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 27.05.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 27.05.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-05-27 09:252024-05-27 12:30ВелесГрадско
  2024-05-27 08:502024-05-27 13:00Гевгелијасело Селемли
  2024-05-27 09:152024-05-27 15:00ГостиварДел од с. Равен (Горно маало), с. Печково, с. Горно Јеловце, HPP Маврово Чувара и ресторант Ла Тераза
  2024-05-27 10:002024-05-27 11:00Гостиварул.Ленинградска, дел од ул.18ти Ноември
  2024-05-27 09:302024-05-27 14:30Делчевос.Цера
  2024-05-27 09:002024-05-27 14:00Кумановоул. Милан Зечар, ул. Бошко Буха
  2024-05-27 09:302024-05-27 16:00ПрилепВолково, Чумово, ТС Гасовод Прилеп, Прилепец, Штавица, Кронејца
  2024-05-27 11:002024-05-27 14:00ПрилепДел од ул.Беласица, ул.Кире Крстески Платник, ул.Д.Наумоски, ул.Марко Цепенков,ул.Манчу Матак
  2024-05-27 09:002024-05-27 15:00Скопје Ѓорче ПетровВОЛКОВО:Дел од корисниците на ул.103 Волково
  2024-05-27 09:002024-05-27 11:00Скопје Ѓорче ПетровДел од улица Крсто Раковски
  2024-05-27 10:002024-05-27 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Корисниците на ул.Кленоец, бр.69, маркетот Тинекс и соседните згради
  2024-05-27 09:002024-05-27 10:30СтругаВелешта, дел од с.Велешта (Макпетрол, Гранимор, Школо,Амза, Каба, Кондри).
  2024-05-27 09:002024-05-27 15:00СтругаЦЕНТАР ЖУПА: с. Вапа, Брестани, Коџаџик, Новак, Долгаш, Баланци, Пареси, Броштица, Горењци, Зитинани, Оџовци, Бајрамовци, Репетитор Стогово, Телеком Долгаш, Ресторан Авни, Ф-ка Фаморд, ГЗИМ
  2024-05-27 11:002024-05-27 13:30Стругас.Ливада и Корошишта.
  2024-05-27 09:502024-05-27 12:30Тетоводел од град Тетово, објект на т.н Штала во близина на Електродистрибуција КЕЦ Тетово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ