сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 27 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 27 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-27 08:002023-03-27 13:00ВелесЧАШКА: корисниците од Еловец, Раковец, Голозинци, Мелница, корисниците од Долно Јаболчиште и Горно Јаболчиште, дел од корисниците во с. Чашка, корисниците од Лисиче, Горно Врановци, Дреново
  2023-03-27 08:002023-03-27 13:00КочаниОризова фабрика ДАНИВО во с.Горни Подлог
  2023-03-27 09:002023-03-27 12:00Кочаниул. Евлија Челебија и ул. Киро Кекенски, ул. Тодосија Паунов делот од БС Лукоил до кружен тек и објект на Македонска пошта, маркет Стокомак и пекара Урбан
  2023-03-27 08:302023-03-27 11:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Христо Татарчев - 1 бр.103 (позади Агрохемија), ул.Христо Татарчев - 1 бр.103 (Агрохемија)
  2023-03-27 09:002023-03-27 12:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Антон Димитров (122-126)
  2023-03-27 11:002023-03-27 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Букурешка
  2023-03-27 11:002023-03-27 15:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во населба Деребој кај Млинот и АТА Комерц
  2023-03-27 09:002023-03-27 14:30Тетовос.Лавце, СЕЛЦЕ:ХПП ПЕНА, Космофон Селце, Тетовско Кале, с.Селце
  2023-03-27 09:002023-03-27 12:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во населба Деребој после автосервис Шампион

  НАЈНОВИ ВЕСТИ