понеделник, април 15, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 27 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 27 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-27 09:002023-02-27 15:00Гостивардел од ул. Сретко Крстески, дел од ул. Илинденска (кај интернатот).
  2023-02-27 08:002023-02-27 14:30Кратовоул. Мусала, ул. Вера Пазаванска и место викано Цуцево
  2023-02-27 10:002023-02-27 14:00ПрилепРудник Сивец, Рудник Фимар Балкан, Репетитори на Борула и Дервен, с. Присад, с. Дабница, Ман. Св. Ѓорѓија
  2023-02-27 09:302023-02-27 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Семениште.
  2023-02-27 09:002023-02-27 15:00Тетовоул.188 ( Мала Речица )

  НАЈНОВИ ВЕСТИ