петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 25.12.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 25.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-25 08:502023-12-25 14:30КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД - село Грешница
  2023-12-25 09:002023-12-25 15:30ПрилепЛеце Котески - Зоди Интернационал, Афикс Пласт, Изофас
  2023-12-25 09:002023-12-25 11:00Скопје АеродромЈаболци, Нова Брезница, Патишка Река, Држилово, Црн врв, Елово, Осинчани, Малчиште, Рудопроект, Карст с.Јаболци, Говрлево, Долно Соње, Горно Соње, Ракотинци, Добри Дол, Општина Сопиште
  2023-12-25 08:002023-12-25 13:00Скопје АеродромБул.АСНОМ, бр.106.
  2023-12-25 10:302023-12-25 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Стогово.
  2023-12-25 12:002023-12-25 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Црногорска, кај Влезот за Кондово.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ