сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 25 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 25 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-25 08:55:002021-10-25 11:30:00БитолаТрафостаници Суит Елит, с. Бараково, Белче, Единаковци, Граиште, Манастир Добромирово, Св. Илија Лесково, Св. Атанас Журче, Журче, Прибилци, Сладуево, Слепче , Света, Вардино, Лесково, фарма Белче, Ксенос, млин Единаковци, пумпи Граиште, БП Маит
  2021-10-25 11:30:002021-10-25 14:30:00Битолас. Журче
  2021-10-25 11:00:002021-10-25 14:00:00Гевгелијапотрошувачите во град Гевгелија на улица Рајко Жинзифов и Илинденска од семафорите кон Сува река
  2021-10-25 10:00:002021-10-25 14:00:00ГевгелијаПлантажа Погана
  2021-10-25 09:00:002021-10-25 12:00:00ГевгелијаГрад Гевгелија на улица Васил Карајанов и Ристо Фаршинин
  2021-10-25 09:00:002021-10-25 12:00:00Гостиварс. Градец (делот на влез кај Графикс), с. Сенокос
  2021-10-25 11:00:002021-10-25 12:00:00Гостивардел од с. Добридол-област излез кон Неготино
  2021-10-25 09:00:002021-10-25 14:00:00Кочаниул. Тодосија Паунов (од градското кино до кафана Два другара кај кружниот тек), Градски кино Бели Мугри, ул. Кеј на Револуцијата (од мостот кај хотел Ледер до градското кино)
  2021-10-25 09:00:002021-10-25 15:00:00КочаниВИНИЦА - Краварска фарма после фабриката Тондах
  2021-10-25 08:30:002021-10-25 15:00:00Кочаниул. Роза Петрова (околу зграда Белведере), ул. 1-ви Мај, ул. Мородвиска Епископија, ул. Пере Тошев (дел), Станбена зграда Белведере на ул. Роза Петрова
  2021-10-25 09:00:002021-10-25 09:30:00КочаниОбјектите во кругот на Медицинскиот центар во Кочани - сите оделенија и Ковид центарот
  2021-10-25 08:45:002021-10-25 14:15:00Кратовос.Огут
  2021-10-25 08:00:002021-10-25 16:00:00Кратовос. Станча, с. Нерав, с. Орашац, с. Пклиште, с. Герман
  2021-10-25 08:00:002021-10-25 12:00:00Куманово Термо Лифт нас Карпош
  2021-10-25 08:30:002021-10-25 12:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Партениј Зографски 62-68, дел од ул. Ацо Караманов 11а, 33а, 35а, 35б, дел од ул. Партениј Зографски 85-91
  2021-10-25 08:30:002021-10-25 10:00:00Тетовоул. Дервиш Цара кај Општина Тетово
  2021-10-25 14:30:002021-10-25 15:30:00Тетоводел од ул. Благоја Тоска кај Градскиот Пазар, дел од ул. Борис Кидрич, дел од ул. Д. Г. Кара, дел од ул. Маршал Тито карши Т-Мобиле во правец кон Градскиот Пазар
  2021-10-25 11:00:002021-10-25 12:30:00Тетоводел од ул. Илинденска, Интерпромет, Тинекс
  2021-10-25 12:45:002021-10-25 14:15:00Тетоводел од ул. Маршал Тито кај Стопанска Банка

  НАЈНОВИ ВЕСТИ