недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 25 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 25 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-25 08:40:112022-07-25 12:00:11ВелесЧашка: с.Владиловци, с.Попадија, с.Крнино
  2022-07-25 09:00:002022-07-25 15:00:00Кичевосело Карбуница и репетиторите на Цоцан
  2022-07-25 08:30:002022-07-25 10:30:00Кумановодел од с.Никуљане.
  2022-07-25 09:30:002022-07-25 10:30:00Скопје АеродромУл.Фрањо Клуз, бр.2, влез 1 и влез 2
  2022-07-25 08:00:002022-07-25 11:30:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: Дел од Индустриска Зона Илинден односно фирмите Шенкер, Јуба,Бане Сомбор,ПП Лукс,Мерцедес Тим Сервис Ин Тајм МК БПС, УПС Македонија Шпедитерска Служба,Бими Компани и Садион Група ДОО, Јока ДООЕЛ,Фреш Фарм,Солекс(Фабер,ЛЕКС,Еуролукс,Лино)
  2022-07-25 09:00:002022-07-25 14:00:00ТетовоЈЕЛОВЈАНЕ: корисниците кои се наоѓаат кај џамијата, во центарот на селото и во новата населба, Ново Село: корисниците кои се наоѓаат во кај школото и наспрема горниот дел од селото, на влезот од селото, и во горниот дел од селото, караулата Мазрача, Урвич: корисници кои се наоѓаат во центарот на селото и кај школото, Селце Кеч:корисници кои се наоѓаат во центарот на селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ