сабота, март 6, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 25 01 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 25 01 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-01-25 09:30:002021-01-25 12:00:00ГевгелијаГевгелија на ул.Страшо Пинџур.
  2021-01-25 09:00:002021-01-25 10:00:00ОхридОХРИД: дел од ул. Беќир Али Риза (према училиштето Братство Единство)
  2021-01-25 11:00:002021-01-25 15:30:00ОхридОХРИД: дел од село Долно Коњско, горниот дел на селото, горна мала.
  2021-01-25 09:00:002021-01-25 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: бул. Јане сандански згради бр. 86, 88 и 90
  2021-01-25 08:00:002021-01-25 09:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: ул. Гоце Стојчевски зграда бр.5 влез 1-3, Ул. Лазо Москов зграда бр.2 влез 1-4

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја