сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 24 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 24 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-24 08:002023-07-24 12:00Велес ул. Вардарска, ул. Тодорче Николовски, Македонија Пат, Цилак Тоше, Прва книга, Ас Транс, Гарденија Хотел, ул. Академик Пенчо Давчев
  2023-07-24 10:002023-07-24 14:00Гевгелијасите корисници од село Удово и село Градец
  2023-07-24 06:002023-07-24 11:00Гевгелијасите корисници од селата Удово,Јосифово,Горна Мала и Калково
  2023-07-24 08:152023-07-24 17:00Гостиварс.Куново, с.Трново
  2023-07-24 07:302023-07-24 14:00Гостивардел од ул.ЈНА -област после бензиска и кон р.Вардар
  2023-07-24 06:002023-07-24 11:00Кавадарцис.Дабниште
  2023-07-24 08:102023-07-24 10:00Кумановодел од корисници од Алгуња,муталово
  2023-07-24 07:002023-07-24 14:00Кумановодел од корисниците во с.Опае, Опае Млин и Корп Проект
  2023-07-24 09:302023-07-24 14:30Прилепс.Алинци, с.Шелеврци, с.Мало Рувци
  2023-07-24 08:302023-07-24 16:30Прилепул.Пенка Котеска-дел, ул.Борка Талески-дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски,ул.Добре Иваноски-дел, уч.Прохор Пчински-дел, ул.Борка Медарот-дел, ул.Круме Спиркоски-дел
  2023-07-24 07:002023-07-24 09:30Скопје АеродромБУЛЕВАР ЈАНЕ САНДАНСКИ 74,75,76,77,78,79,80
  2023-07-24 07:402023-07-24 11:00Скопје АеродромБУЛЕВАР ЈАНЕ САНДАНСКИ 109, 108,107,106,105,104
  2023-07-24 08:302023-07-24 09:30Стругадел од с. Корошишта и Џепин

  НАЈНОВИ ВЕСТИ