среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 24 01 2022

    Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 24 01 2022

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2022-01-24 09:00:002022-01-24 12:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Драчево: ул. Иван Хаџиниколов ул. 3, ул. Герника ул. 10

    НАЈНОВИ ВЕСТИ