среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 23 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 23 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-23 09:00:002021-08-23 15:00:00Гостивардел од с.Г.Бањица- област кај рибарникот
  2021-08-23 08:40:002021-08-23 14:00:00Делчевос.Габрово
  2021-08-23 09:30:002021-08-23 11:30:00Кумановос.Ново Село
  2021-08-23 08:00:002021-08-23 14:00:00Охридс.Долно Лакочереј, дел од населба Чекоштина, бенз.пумпа КМ Петрол, РИА Комерц,Бензиска пумпа Лук Оил, згради околу Лук Оил во Зона Запад, објект Радио Охрид, антени во близина на Радио Охрид
  2021-08-23 08:00:002021-08-23 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Загребска подулица 1
  2021-08-23 10:00:002021-08-23 15:00:00Штипс.Мустафино, с.Буриловци и с.Стануловци

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја