недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 23 01 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 23 01 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-01-23 08:002023-01-23 10:00КумановоБанево трло, 30Јули, Веселин Маслеша, дел околу ОУ Христијан Т. Карпош
  2023-01-23 10:002023-01-23 14:00ОхридКУРАТИЦА
  2023-01-23 10:002023-01-23 15:00Скопје АеродромДел од ул. Мите Богоевски, од раскрсница со Сотир Томовски до раскрсница со Водоча, кон пругата.
  2023-01-23 10:302023-01-23 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Џумајска.
  2023-01-23 11:002023-01-23 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Радушка и бул. Партизански одреди (станови и локали во ист објект со пекара Вршник).
  2023-01-23 09:002023-01-23 11:00Тетоводел од с. Групчин, објекти кои се наоѓаат на сред село

  НАЈНОВИ ВЕСТИ