четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 22 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 22 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-22 10:15:002022-08-22 15:00:00Кичевос.Орланци, с.Светорача, с.Козичино, с.Патеец, с.Дупјани, с.Крушица и с.Речани
  2022-08-22 08:05:002022-08-22 10:00:00Кичевос.Вранештица и Вранештица Комбинат
  2022-08-22 08:30:002022-08-22 15:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул. Клетвеник, ул. Бапчор бр.1, бр.6, бр.8, бр.10, бр.12, бр.14, бр.16, бр.28, ул. Јани Лукровски бр.9, ул. Вмбел, ул. Лазар Поп Трајков бр.30, бр.32, бр.34, бр.35, бр.36, бр.43, дел од ул.Лазар Поп Трајков(објекти меѓу клучка и влез на Железара)
  2022-08-22 08:00:002022-08-22 14:00:00Делчевос.Двориште и Суви Лаки
  2022-08-22 10:00:472022-08-22 12:35:47Велесул. Љубљанска и Ул. Сараевска
  2022-08-22 08:30:432022-08-22 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: дел од ул. Ѓорѓи Капчев подулица 1
  2022-08-22 08:00:002022-08-22 15:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат поазди објектот на КЕЦ ЕВН Тетово
  2022-08-22 09:00:002022-08-22 15:00:00Тетовоул. Иво Лола Рибар, објектите кај пекарата
  2022-08-22 08:00:002022-08-22 13:00:00Гевгелијакорисниците од селата Стојаково и Селемли , вклучително и индустриските објекти на потегот од Богданци кон Стојаково
  2022-08-22 12:00:002022-08-22 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул. Анкарска, зграда бр.9
  2022-08-22 08:15:002022-08-22 11:30:00Кумановодел од корисниците од Касапски круг, Катастар - Општина, ЦК Банка, Зграда на ул.Доне Божинов, Љубе Гаќо, Борис Кидриќ, Пробиштипска, Димитрие Туцовиќ, Киро Фетак, Шарпланинска
  2022-08-22 09:00:002022-08-22 15:00:00Гостивардел од нас.Питарница

  НАЈНОВИ ВЕСТИ