недела, февруари 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 22 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 22 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-22 09:002023-05-22 14:00Велеспотрошувачите од ул. Љубен Весов, дел од потрошувачите од ул. Коле Неделковски, потрошувачите од ул. Архиепископ Михаил и ул. Кочо Рацин, потрошувачите од ул. Јовче Џипунов
  2023-05-22 09:002023-05-22 12:00Гостивардел од с.Здуње (област кај мџ робин)
  2023-05-22 08:452023-05-22 12:30Гостиварул.Димитар Влахов
  2023-05-22 09:002023-05-22 15:00Гостивардел од нас.Млаки (област кај ресторани арена и витамин ага)
  2023-05-22 08:552023-05-22 13:00ДелчевоБЕРОВО: Владимирски пат, бензинска Шливка Петрол и околината
  2023-05-22 10:002023-05-22 11:30Кумановос.Кутлибег, Пезово, Кшање ,Затвор Кшање, Кокошиње
  2023-05-22 12:152023-05-22 13:30Кумановос.Габреш, с.Кучкарево, с.Градиште, с.Орман, Базна станица на Т-мобиле с.Градиште
  2023-05-22 08:302023-05-22 10:00Кумановос.Косматац, Мургаш, Кутлибег, Пезово, Кшање, Затвор Кшање, Кокошиње
  2023-05-22 10:002023-05-22 14:00Прилепс.Витолиште, с.Бешиште, с.Зовиќ, с.Градешница, с.Зовиќ, с.Будимирци,с.Старавина
  2023-05-22 08:002023-05-22 15:00Скопје Аеродромдел од с.Долно Лисиче (ул.10 и околината)
  2023-05-22 09:002023-05-22 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Пандо Кљашев
  2023-05-22 09:002023-05-22 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Техничкиот преглед Здружение на возачи во Кисела вода на ул.Михаил Чаков
  2023-05-22 09:002023-05-22 10:00Скопје Васил ГлавиновУл.2 Визбегово поточно фирми и домаќинства во близина на Камп за азиланти во Визбегово
  2023-05-22 09:002023-05-22 10:30Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во с.Горно Оризари
  2023-05-22 09:002023-05-22 14:00Скопје Ѓорче Петровсело Орман, Село Никиштани, Школо Волково, Дел од село Волково(кај школо), стопански објекти Вртачица, Ударник, Регенератор, Асфалтна база Дарс, ГП Гранит Лепенец, МВМ Компани, Асфалтна База Гранит.
  2023-05-22 09:002023-05-22 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај кривината за Попова Шапка на излез од градот
  2023-05-22 10:002023-05-22 14:00ШтипС.САРАМЗАЛИНО
  2023-05-22 09:302023-05-22 14:30ШтипУЛ.ПИТУ ГУЛИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ