недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 22.01.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 22.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-22 09:002024-01-22 13:00ГостиварЗУБОВЦЕ: мал дел од с.Зубовце
  2024-01-22 10:002024-01-22 15:00КавадарциРОСОМАН: селата Сирково, Манастирец и околината
  2024-01-22 08:002024-01-22 14:00Кратоводел до с.Мождивњак (маала Антовци) и с.Борово.
  2024-01-22 09:002024-01-22 13:00Прилепул. Пецо Крстески Даскалот
  2024-01-22 09:002024-01-22 10:30Скопје Ѓорче Петровул.Ѓорче Петров бр.146

  НАЈНОВИ ВЕСТИ