сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 21 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 21 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-21 12:00:002022-11-21 13:00:00Гостиварс.Равен, с.Мердита, отклон кон Хотел Империјал
  2022-11-21 09:00:002022-11-21 15:00:00ГостиварСедек Костоски
  2022-11-21 09:00:002022-11-21 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-11-21 10:00:002022-11-21 12:00:00Скопје АеродромДел од ул.Благој Мучето
  2022-11-21 09:00:002022-11-21 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Виа Егнатија
  2022-11-21 09:30:002022-11-21 14:00:00Тетоводел од град Тетово, дел од улиците: ИРЛ, ТЦ Мерџан и Караорман

  НАЈНОВИ ВЕСТИ