петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 21 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 21 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-21 09:00:002022-02-21 15:00:00Гостивардел од 6та зона
  2022-02-21 09:30:002022-02-21 15:00:00КочаниГимазија Љупчо Сантов, ул.Тодосија Паунов на потегот од Гимназијата до Тигар Петров,нас. Стришани
  2022-02-21 08:30:002022-02-21 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Глумово
  2022-02-21 10:00:002022-02-21 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: корисниците од с.Долно и Горно Свиларе
  2022-02-21 09:30:002022-02-21 14:30:00Тетоводел од ул.Јане Сандански, од стар Кам Маркет кон Болница

  НАЈНОВИ ВЕСТИ