петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 20 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 20 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-20 11:00:002022-06-20 15:00:00Гостивардел од с.Дебреше-област кон с.Зубовце и кон автопат
  2022-06-20 09:00:002022-06-20 14:00:00Прилепс.Дреновци, с.Небрегово, с.Дупјачани, Ман.Трескавец
  2022-06-20 09:00:002022-06-20 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул. Живко Фирфов, дел. од ул. Румена Хаџипанзова, ул.Иван Хаџиниколов
  2022-06-20 09:00:002022-06-20 15:00:00Скопје Аеродромдел од с. Говрлево, м.в. Зунски ораси
  2022-06-20 08:30:002022-06-20 15:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Семениште, Буковиќ, Ласкарци, Горна Арнакија, Чајлане и Раовиќ
  2022-06-20 09:00:002022-06-20 15:00:00Струмицадел од корисниците на ул.5-ти Ноември,дел од ул.Плачковица, ул.Илинденска, дел од ул.Крушевска Република, дел од ул.Бетовенова и дел од ул.Славчо Стојменски Струмица
  2022-06-20 09:00:002022-06-20 13:00:00Тетоводел од ул.Боговиње

  НАЈНОВИ ВЕСТИ