сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 20 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 20 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-20 10:002023-02-20 15:00Гостиварнас.Малеарди (на влез)
  2023-02-20 08:002023-02-20 16:00Кратовоул.Бреза, ул.Вера Пазаванска, ул.Планинска, нас.Бојаџиско, нас.Крива Јабука, с.Близанци и с.Луково.
  2023-02-20 09:002023-02-20 15:30Охриддел од ул.Питу Гули од ординација Баткоски до Автобуска Станица, ул.1ва Македонска Ударна Бригада од раскрсница со ул.Питу Гули, дел од ул.Вангел Николоски
  2023-02-20 09:302023-02-20 16:00ПрилепРудник Сивец, Рудник Фимар Балкан, с.Присад, с.Дабница, Репетитори на Борула и Дервен, Ман.св.Ѓорѓија
  2023-02-20 11:002023-02-20 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од ул.Лондонска и ул.Варшавска во околината на објектот на БЕГ (Топлификација)
  2023-02-20 09:002023-02-20 13:00Струмицаул. Атанас Караман, дел од ул.Ката Поцкова
  2023-02-20 09:002023-02-20 12:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на излез од Тетово кон с.Брвеница( студенстскиот дом при УТ)
  2023-02-20 08:002023-02-20 16:00Тетоводел од с.Орашје, објекти кои се наоѓаат во близина на џамијата
  2023-02-20 11:302023-02-20 14:30ШтипЛАКАВИЦА: ВИЛИ НА 15-ТИ КИЛОМЕТАР

  НАЈНОВИ ВЕСТИ