недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 19 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 19 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-19 09:00:002022-12-19 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-12-19 09:00:002022-12-19 15:00:00Гостивардел од с.Врапчиште- област на излез
  2022-12-19 09:00:002022-12-19 13:00:00Кочаниул. Тодосија Паунов ( објектите спроти бензинска станица Лукоил кај кружниот тек)
  2022-12-19 08:30:002022-12-19 09:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Востаничка (од бр.20 до 24), дел од ул.Славејко Арсов (бр.5)
  2022-12-19 15:51:272022-12-19 15:51:27Скопје АеродромГОРНО СОЊЕ: Место викано Коштан, по главниот пат.
  2022-12-19 08:30:002022-12-19 13:00:00Скопје АеродромДОЛНО СОЊЕ: ул. 6, дел од с. Долно Соње (кај мостот)
  2022-12-19 08:30:002022-12-19 11:30:00Скопје Васил Главиновул. Петровец (крак десно од регионален пат Р1102), ул. Петровец (крак лево од регионален пат Р1102)
  2022-12-19 08:00:002022-12-19 09:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Шпедиција, бензинска пумпа Дет-Оил, Корнер Бејкери ДООЕЛ, Интерфуд ДОО
  2022-12-19 11:00:002022-12-19 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Џумајска
  2022-12-19 09:00:002022-12-19 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Ул.Девол
  2022-12-19 10:00:002022-12-19 13:00:00ШтипУЛ.11-ТИ ОККТОМВРИ, ДЕЛ ОД УЛ.ПИТУ ГУЛИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ