четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 19 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 19 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-19 09:00:002022-09-19 12:00:00Гевгелијакорисниците од Богданци и тоа : Брана Паљурци, Магнум, Елка, Бензинска пумпа Макпетрол, Десива и Ресторан Рибник
  2022-09-19 09:30:002022-09-19 14:00:00ПрилепБензиска станица Макпетрол Беровци, Крин производство
  2022-09-19 09:30:002022-09-19 15:30:00ПрилепДОЛНЕНИ: с.Зрзе,Манастир Зрзе,с.Долгаец Маргари
  2022-09-19 09:00:002022-09-19 13:00:00Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ: ул.Финска од бр.181 до бр,185 и од бр.190 до бр.222.
  2022-09-19 09:00:002022-09-19 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: село Шишево, дел од село Глумово, село Матка, ХЕЦ Матка
  2022-09-19 09:00:002022-09-19 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Потрошувачите од ул.Скупи. во делот околу бензиската Топ Трејд и клучката за Бардовци
  2022-09-19 08:30:002022-09-19 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Жичарница на Водно, РТВ предаватели на Водно, Горно Нерези, Средно Нерези, Мотел Водно, дел од село Крушопек, Етно Село
  2022-09-19 09:30:002022-09-19 14:00:00Тетовонаселба Деребој кај сточарска фарма и објектите околу сточарска фарма
  2022-09-19 09:00:002022-09-19 14:00:00Тетовос.Ларце, с.Добарце, с.Чифлик

  НАЈНОВИ ВЕСТИ