среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 19 06 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 19 06 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-06-19 09:002023-06-19 13:00Гевгелијадел од корисниците од Гевгелија , во близина на болницата ( улиците Ѓорѓи Стамов , Белградска)
  2023-06-19 09:002023-06-19 11:00Гостиварф-ка Фатина
  2023-06-19 09:302023-06-19 14:00Прилепс.Витолиште, с.Бешиште, с.Градешница, с.Зовиќ, с.Старавина, с.Будимирци, Репетитори Пантеле
  2023-06-19 08:002023-06-19 16:00Прилепул.Пенка Котеска дел ( кон сирената ), ул.Добре Иваноски, ул. Прохор Пчински, ул.Цена Џинорозот, ул.Пенка Котеска - дел ( кон влезот од старите гробишта), ул.Пенка Котеска-дел ( покрај Германските гробишта)
  2023-06-19 10:002023-06-19 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Миле Поп Јорданов околу бр.46
  2023-06-19 11:302023-06-19 13:30Тетоводел од град Тетово, индустриски објекти и станбени објекти кај стар ЗИК(Ладилник,Молика,Млекара)
  2023-06-19 09:002023-06-19 15:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во нас Деребој(Бош, ИнтерФантази, АТА, Албмил, Нијази, Пупунца Шарско Јагне, Бели 9, Адили, АКА, Шампион, Млин)
  2023-06-19 10:002023-06-19 14:00ШтипВИКЕНД НАСЕЛБА ПЛУЖДИНО, РИБНИЧКИ ЧЕШМИ, БЕТОН СЕПАРАЦИЈА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ