петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 19.02.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 19.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-19 10:002024-02-19 15:00Охриддел од ул. Момчило Јорданоски (објектите позади Општа Болница Охрид)
  2024-02-19 09:002024-02-19 15:00Прилепул. Дабничка, Дравска, ул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-02-19 09:002024-02-19 15:00Скопје АеродромДОЛНО ЛИСИЧЕ- ул. 12
  2024-02-19 09:002024-02-19 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Жеденска (бр.2,4,6,8,10)
  2024-02-19 12:002024-02-19 15:30Скопје Ѓорче ПетровДел од потрошувачите на ул.Веле Марков
  2024-02-19 09:002024-02-19 11:00Тетовос.Требош, с.Озормиште, с.Палатица

  НАЈНОВИ ВЕСТИ