четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 18.12.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 18.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-18 08:302023-12-18 10:00Кумановодел од корисници од с.Тромеѓа, Азмак, Зебрњак Гранит и дел од с.Младо Нагоричино - маала Брадиновци, Трендафиловци, Бузинци, Јорговци, Пуковско
  2023-12-18 09:002023-12-18 14:00Кумановодел од корисниците на ул.Тоде Думба и ул.Никшиќка.
  2023-12-18 10:002023-12-18 12:00Охриддел од с. Белчишта (објектите околу Општина Дебрца)
  2023-12-18 13:002023-12-18 14:30Охриддел од с. Лешани
  2023-12-18 10:002023-12-18 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Партизанска бр.4
  2023-12-18 08:002023-12-18 13:30Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Мирослав Крлежа, дел од ул. Антоние Грубишиќ, дел од бул. Партизански одреди (кај зграда Скопско Поле)
  2023-12-18 10:002023-12-18 11:00ТетовоФАЛИШ: Евро ком во с.Фалише
  2023-12-18 09:002023-12-18 15:00ШтипБОНИК 1, ПЕЧУРКАРА, ЦРВЕУЛЕВО, РУЉАК, ПРИПЕЧАНИ, КАЛАУЗЛИЈА, ЈОНУЗЛИЈА, ЕБИПЛИЈА, ПАРНАЛИЈА, КУЧИЦА, ДЕТСКО ОДМАРАЛИШТЕ, ВИЛИ ПЛАЧКОВИЦА, ВРТЕШКА
  2023-12-18 09:302023-12-18 14:00ШтипС.ТРИ ЧЕШМИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ