среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 18 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 18 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-18 09:00:002021-10-18 13:00:00БитолаАсфлтна база с. Крклино, КПУ Затвор, Таирови Лозја, ХМС Крклино, вили Ванчо, с. Раштани, ул. Дебарска и ул. Караорман
  2021-10-18 11:00:002021-10-18 13:00:00Скопје Аеродромдел од ул. 20 и 22, потрошувачи во близина на гробишта Д. Лисиче
  2021-10-18 08:00:002021-10-18 11:00:00Скопје Аеродромдел од с. Морани
  2021-10-18 09:00:002021-10-18 15:00:00Скопје Аеродромдел од с. Долно Количани
  2021-10-18 09:00:002021-10-18 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Шишево
  2021-10-18 09:00:002021-10-18 15:00:00Тетовос. Долна и Горна Лешница, с. Чифлик и с. Ларце, с. Стримница
  2021-10-18 08:25:002021-10-18 10:30:00Тетоводел од град Тетово, околу Гимназијата, делови од улиците: 103, Боро Вулиќ, Ѓорче Петров, К. Р. Дрнц, околу Шарена Џамија, делови од улиците Илинденска, Браќа Миладинови, Андреја Стојановиќ
  2021-10-18 11:00:002021-10-18 15:00:00Тетоводел од ул. Илинденска кај К. Р. Дрнц, Детска Градинка Тетекс и објекти околу градинката, дел од ул. Браќа Миладинови кај Д. Градинка Тетекс, ул. Александар Стојановиќ, ул. Боро Вулиќ, ул. Гостиварска, ул. К. Р. Дрнц, зградите под ул. Илинденска, К. Р. Дрнц кај Дамаск кафе, ул. 106, дел од ул. Благоја Тоска кај Дамаск кафе, ул.176, ул. 107, ул. Илинденска кај КАМ маркет Пржова Бавча, ул. Штипска, Бензинска Пумпа ХИТ - Пржова Бавча
  2021-10-18 10:00:002021-10-18 12:00:00Тетоводел од с. Селце, Горно Маало

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја