сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 18 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 18 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-18 09:00:002022-07-18 15:00:00Гостивардел од с. Дебреше
  2022-07-18 09:00:002022-07-18 14:00:00ДелчевоБЕРОВО - ул. Маршал Тито - дел од Градскиот плоштад, дел од ул. Страшо Пинџур, ул-те 29 Ноември, Дедо Иљо Малешевски и Кочо Рацин.
  2022-07-18 08:40:002022-07-18 14:00:00ДелчевоГолак, воен објект на АРМ, детско одмаралиште Голак
  2022-07-18 09:00:002022-07-18 14:30:00Скопје АеродромАРМ Солунска Глава, Дом Китка, Дом Караџица, Принцес Мала Река, с. Црвена Вода, Палиград, Алдинци
  2022-07-18 09:00:002022-07-18 14:00:00Скопје Васил ГлавиновУл. Серава зграда бр. 63 и зграда бр. 89
  2022-07-18 10:00:002022-07-18 13:00:00ТетовоШипковачко Теќе
  2022-07-18 09:00:002022-07-18 11:00:00ТетовоТетово, дел од населба Деребој на ул.29 Ноември, дел од населба Деребој, ул. 29 Ноември

  НАЈНОВИ ВЕСТИ