вторник, октомври 3, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 18 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 18 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-18 09:05:002022-04-18 14:00:00Велесс. Кочилари, Ване Жито, с. Кочилари, бензиска Макпетрол, с. Караслари, Лозар и Јавор Транс, с. Кочилари
  2022-04-18 09:35:002022-04-18 15:30:00Гостиварс. Србиново, с. Железна Река, с. Страјане, с. Падалиште, МХЕ Падалишка Река
  2022-04-18 10:00:002022-04-18 11:30:00Охридобјект на поранешно ДЕНИ Мебел на ул.15-ти Корпус
  2022-04-18 10:00:002022-04-18 12:00:00Скопје АеродромБул. Јане Сандански бр. 86-4.
  2022-04-18 09:00:002022-04-18 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ - дел од улица Антон Попов
  2022-04-18 09:30:002022-04-18 15:30:00Струмицаул. Климент Охридски - Ракиџиски мост, корисниците околу Ракиџиски мост: Електромеханика, МААХИ, Енмон, Мат, Автосервис Лока, БП Ангел петрол, Мебел БиргиАЖ, Мисириан тобако, Ва метал (зона север), Агенција за рурален развој југоисточен реон.
  2022-04-18 09:30:002022-04-18 15:00:00ТетовоНово Село - Дервенд, с. Церово, с. Рогле
  2022-04-18 10:00:002022-04-18 12:30:00ТетовоГургурница, Луковица, Седларево

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја