недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 17 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 17 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-17 11:00:002022-10-17 14:30:30Гевгелијасело Фурка
  2022-10-17 08:45:002022-10-17 12:30:00Гостиварул. Никола Парапунов (на влез во Гостивар), планиран прекин поради поправки во дистрибутивна трафостаница во нас. Малеарди, на самиот влез во Гостивар
  2022-10-17 09:00:002022-10-17 13:00:00Кочанис. Оризари (м. В. Витоша и делот околу Спортската сала)
  2022-10-17 08:00:002022-10-17 10:00:00Кумановодел од корисниците од ул. Тоде Думба, Теофан Економов, Драган Стопаревиќ, Панчевачка, Тоде Думба, Никшичка
  2022-10-17 08:00:002022-10-17 14:30:00Кумановокорисниците од Сопот Воиновиќ, дел од Табановце
  2022-10-17 11:00:002022-10-17 13:30:00Кумановобез напојување ќе останат дел од корисниците од ул. Драган Стопаревиќ, Васил Драгомански, Стојан Арсов
  2022-10-17 08:30:002022-10-17 14:30:00КумановоНас. Иго Тричковиќ, Тромеѓа, Младо Нагоричино, Багремов цвет, Азмак, Мајорово трло, Зебарњак каменолом, Слатино
  2022-10-17 10:00:002022-10-17 16:00:00Прилепс. Беловодица, с. Тројаци, с. Никодин, с. Радобил, с. Дрен, с. Царевиќ, Ракле, с. СМолани, Мавров Асфалтна база, Теракота Каменлом
  2022-10-15 08:00:002022-10-15 15:00:00Скопје АеродромАлдинци, Караџица, Принцес, Вили Китка
  2022-10-17 10:30:002022-10-17 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Петар Чајковски и дел од објекти на ул. Ацо Шопов
  2022-10-17 09:00:002022-10-17 15:00:00ТетовоДОЛНА ЛЕШНИЦА, ФАЛИШ, СТРИМНИЦА, ЖЕЛИНО, ГОРНА ЛЕШНИЦА
  2022-10-17 11:00:002022-10-17 13:00:00ТетовоШИПКОВИЦА, СТРИМНИЦА, дел од нас. Деребој, СЕЛЦЕ, ФАЛИШ, ПОРОЈ, Млин, Сувафикс, Микели, Златно Зрно и др. ВЕШАЛА, СЕТОЛЕ, ЧИФЛИК, ЃЕРМО, ХПП Брза Вода, ЏЕПЧИШТЕ, ГОРНА ЛЕШНИЦА, ЛАВЦЕ, Тетовско Кале, БРОДЕЦ, ХПП Вејачка река, ДОБАРЦЕ, ЖЕЛИНО, БОЗОВЦЕ, ЏЕПЧИШТЕ, Алпи, Микели, Ренова, Рофикс, Сточна храна, Меда 3, Згјими, ХПП Пена, ЈЕДОАРЦЕ, ЛАВЦЕ, ЃЕРМО, ОТУЊЕ, ЛАРЦЕ, НЕПРОШТЕНО
  2022-10-17 10:00:002022-10-17 12:00:00ШтипКАРАОРМАН, БЛАГОВО, ТРАЈЧЕ БУРЕВ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ