недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 17 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 17 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-17 09:002023-07-17 15:00ВелесВардарска,Тодорче Николовски,Македонија Пат,Цилак Тоше ,Прва книга, АС Транс, Гардениа Хотел,Улица Академик Пенчо Давчев
  2023-07-17 08:302023-07-17 15:00Гостиварс.Калиште, с.Ѓурѓевиште, с.Ломница
  2023-07-17 09:102023-07-17 10:10Гостиварс.Србиново, с.Железна Река, с.Падалиште, ХЕЦ Падалишка, с.Страјане, с.Мало Турчане, дел од с.Балиндол, с.Симница, с.Д,Ѓоновица, с.Г.Ѓоновица, с.Беловиште, с.Лакавица, с.Митрови Крсти, с.Трново, с.Куново.
  2023-07-17 09:302023-07-17 14:00ДелчевоС.НЕГРЕВО, ИНДУСТРИСКИ ДЕЛ, МАКС ТРАНС, АНДОН КОМПАНИ, ВЕТЕРИНАРНА СТАНИЦА ПЕХЧЕВО, ЦРНИК, С.ЦРНИК, С.ПАНЧАРЕВО, СУВА РЕКА
  2023-07-17 09:002023-07-17 13:30Кумановодел од корисници од Михајло Пупин,Благоја Думановски ,дел од Ѓорче Петров - Магаза,Трајко Прокопиев
  2023-07-17 08:302023-07-17 16:30Прилепул.Пенка Котеска-дел, ул.Борка Талески-дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски,ул.Добре Иваноски-дел, уч.Прохор Пчински-дел, ул.Борка Медарот-дел, ул.Круме Спиркоски-дел
  2023-07-17 09:002023-07-17 13:00Скопје Ѓорче Петровул. Даскал Камче бр.1А – првиот влез кон ул.Рузвелтова.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ