сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 17.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 17.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-17 07:002024-06-17 07:30ВелесГрадско, Железничка Станица Градско, Агросвифт, Изолмонт, Оранжерии Градско, Уланци, Маврово База-Стоби, Вигон, Ладилник Шошев, Аеродром Росоман, Тргометал, Б.П.Росоман, Клучка Градско, Свињарска Фарма Градско, Патарина Градско, Ване Жито Кочилари, Кочилари, Јавор Транс, Лозар Ашуа, Бензинска Пумпа Караслари, Долно Чичево, Горно Чичево, Крушевица, Подлес, Бензинска Автопат Градско, Наплатна Виничани, Водоврати, Виничани, Ногаевци, Викендици Ногаевци, Млекара Ногаевци, Мазовци, Скачинци, Грнчиште
  2024-06-17 08:452024-06-17 15:00ГостиварХЕЦ Равен, ХЕЦ Маврово Чувара, с.Горно Јеловце, с.Долно Јеловце, дел од с.Равен (горниот дел), с.Печково
  2024-06-17 08:452024-06-17 12:30КочаниПРОБИШТИП - с.Добрево, с.Древено, с.Лесново
  2024-06-17 09:002024-06-17 13:00Стругас. Шум
  2024-06-17 08:402024-06-17 13:00Тетовос.Варвара

  НАЈНОВИ ВЕСТИ