петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 17 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 17 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-17 09:00:002022-01-17 11:00:00Гевгелијаулица Ристо Фаршинин и Васо Карајанов
  2022-01-17 09:00:002022-01-17 16:00:00Гостивардел од с. Добридол - област кон Неготино
  2022-01-17 09:00:002022-01-17 15:00:00Гостивардел од с. Беловиште кон горната џамија
  2022-01-17 08:00:002022-01-17 17:00:00Кавадарцис. Мрежичко, Рожден и Мајден
  2022-01-17 09:00:002022-01-17 11:30:00Скопје Аеродромбул. Борис Трајковски улица 1, бул. Борис Трајковски дел од улица 7
  2022-01-17 14:00:002022-01-17 15:00:00Скопје АеродромДел од потрошувачите од бр. 40 до бр. 68, на ул. Димо Хаџи Димов
  2022-01-17 10:00:002022-01-17 16:00:00СтругаОКТИСИ
  2022-01-17 09:00:002022-01-17 15:00:00Тетоводел од град Тетово, улица Јане Сандански, објекти кои се наоѓаат од стар КАМ маркет кон Болница
  2022-01-17 09:00:002022-01-17 15:00:00Тетоводел од с. Синичане, објекти кои се наоѓаат на излез од селото кон с. Боговиње
  2022-01-17 07:30:002022-01-17 16:30:00ШтипС. ВРСАКОВО, САРЧИЕВО, СУДИЌ, ЕСКАВАТОРИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ