недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 16 10 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 16 10 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-10-16 09:352023-10-16 15:30КочаниРесторан Тополник, с. Лешки, Викендици во нас. Бавчалук, Ресторан Брана Градче, Викендици над с. Лешки
  2023-10-16 09:302023-10-16 14:30Прилепс.Чепигово, с.Тројкрсти, с.Загоранис, с.Веселчани
  2023-10-16 08:302023-10-16 12:00Скопје Ѓорче ПетровКорисниците во Стопански двор и Блага вода
  2023-10-16 09:002023-10-16 11:15Стругас.Лабуништа (влез, Беќировци, кај Автобуската, кај поштата, Костење) и с.Подгорци
  2023-10-16 10:002023-10-16 14:00ТетовоКАМЕЊАНЕ: млекара ХИТ 73
  2023-10-16 09:002023-10-16 14:30Тетоводел од с.Камењане, објекти кои се кај школото, во центарот и кон с.Боговиње, дел од с.Синичане, СИНИЧАНЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ