недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 16 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 16 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-16 09:00:002021-08-16 15:30:00Гостиварнас.6-та зона на почеток, делот кај кафетерија Дани
  2021-08-16 08:30:002021-08-16 14:00:00ДелчевоБЕРОВО: Релеи Туртела, Гараган, Умленски колиби, с.Двориште, Населба Суви Лаки
  2021-08-16 10:00:002021-08-16 14:00:00Охридс.Издеглавје, с.Слатино, ХПП Слатино, с.Оздолени, с.Сошани, антана ФАР, Шумско Стопанство, Космофон Славеј, с.Лактиње, с.Годивје, с.Врбјани, с.Арбиново, с.Сливово, Сливовски Анови, с.Турје, с.Мраморец
  2021-08-16 09:00:002021-08-16 13:00:00Скопје Ѓорче Петровул.Бертранд Расел
  2021-08-16 10:00:002021-08-16 13:00:00СтругаДЕБАР: бензиска Макпетрол на патот после Бигорски.
  2021-08-16 10:00:002021-08-16 11:00:00Тетоводел од Тетово, објекти кои се наоѓаат после фабриката Тетекс по патот за с.Фалише

  НАЈНОВИ ВЕСТИ