понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 16 05 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 16 05 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-05-16 09:00:002022-05-16 11:00:00ГевгелијаБогданци:Рапид гас, Кланица, Пумпи Водовод и Објектот на АРМ во Млаз Пружини
  2022-05-16 08:00:002022-05-16 12:00:00Кумановокорисниците од Октомвриска револуција ( згради околу стар Мај маркет )
  2022-05-16 11:30:002022-05-16 14:00:00Кумановокорисниците од Октомвриска револуција ( згради околу стар Мај маркет )
  2022-05-16 09:30:002022-05-16 14:30:00Прилепс.Кален, с.Кокре, Репетитори на Две Стени
  2022-05-16 09:00:002022-05-16 12:00:00Скопје АеродромУл.Коста Новаковиќ бр.20/1
  2022-05-16 08:00:002022-05-16 15:00:00Скопје АеродромГОРНО СОЊЕ: дел од објектите под улица 4 и улица 8
  2022-05-16 09:00:002022-05-16 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисници на ул.Никола Тесла бр.18/2
  2022-05-16 10:00:002022-05-16 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Без напојување со ЕЕ ќе останат објекти на ул.Струшка, ул.Кораб, ул.Јуриј Гагарин и дел на ул.Козле
  2022-05-16 10:00:002022-05-16 12:30:00СтругаДебар: дел од ул. 8ми Септември и Братство Единство Дебар, пекара Елита и потрошувачите околу пекарата.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ