петок, јули 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 15.07.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 15.07.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-07-15 09:002024-07-15 15:00Гостиварс. Страјане, с. Железна Река
  2024-07-15 09:152024-07-15 14:30Гостиварс. Врбен
  2024-07-15 09:152024-07-15 14:30Гостиварс. Никифорово
  2024-07-15 08:002024-07-15 15:00Скопје АеродромСлужба за заденички работи при ЈЗУ Клинички Центар „Мајка Тереза“
  2024-07-15 09:002024-07-15 15:00Стругадел од с.Лабуништа.
  2024-07-15 09:002024-07-15 14:30Тетоводел од с.Пршовце, покрај регионален пат
  2024-07-15 07:002024-07-15 12:00ШтипУЛ.ТОВАРНИК,СРЕМСКИ ФРОНТ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ