среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 15 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 15 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-15 08:302023-05-15 13:00Гостиварул.Драге Тодороски, дел од ул.КЕЈ Вардар( кај Монтенегро), дел од ул.Беличица
  2023-05-15 10:002023-05-15 14:00Кавадарцис.Сирково
  2023-05-15 10:002023-05-15 12:00КочаниПРОБИШТИП: фирми во близина кај клучката за с.Стрмош м.в Блокетара
  2023-05-15 09:002023-05-15 12:00ПрилепВикенд населба Поводеници
  2023-05-15 09:302023-05-15 11:30Прилепс.Марул
  2023-05-15 12:002023-05-15 14:30Прилепс.Бонче
  2023-05-15 08:302023-05-15 16:00Скопје АеродромДЕЛОВИ ОД ГОРНО СОЊЕ, НАД ВОЈСКАТА
  2023-05-15 09:002023-05-15 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: дел од корисниците во с.Кондово, с.Д.Свиларе, с.Г.Свиларе, с.Кучково, с.Грачани, рудник Радуша
  2023-05-15 09:002023-05-15 15:00Тетоводел од с.Селце, објекти кои се наоѓаат во горниот дел на селото кон с.Вејце
  2023-05-15 09:302023-05-15 14:00ШтипС.ТРИ ЧЕШМИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ