вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 15.01.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 15.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-15 09:002024-01-15 13:00Гостивардел од нас.7ма зона-малеарди
  2024-01-15 09:002024-01-15 15:00Тетовос.Пршовце Кај школото
  2024-01-15 10:302024-01-15 13:30ШтипРесторан Класик и АНЕЛ Компјутери

  НАЈНОВИ ВЕСТИ