сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 14 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 14 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-14 09:00:002022-11-14 14:30:00Делчевос. Стамер, населба Звегорска Река
  2022-11-14 08:00:002022-11-14 14:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: нас.Плажа, нас.Пашина Воденица, нас.Самоков, нас.Дервен
  2022-11-14 12:00:002022-11-14 14:00:00КумановоДРАГОМАНЦЕ: Без напојување ќе останат корисниците од Стрнвац, Драгоманце викендици
  2022-11-14 09:05:002022-11-14 11:00:00КумановоСтаро Нагоричино
  2022-11-14 10:00:002022-11-14 12:30:00Охриддел од улицата 15-ти Корпус, во делот на објектите наспроти бензиска пумпа Макпетрол, фирмите: магацинните АСП ПАК и Енмон, погребално претпријатие Мирен сон и останатите соседни фирми
  2022-11-14 08:30:002022-11-14 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Ацо Караманов (на почеток кај што завршува Водњанска), дел од ул.Водњанска спроти Судска Медицина, ул.Љубо Здравковски Орлов
  2022-11-14 08:30:002022-11-14 11:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул. Зеничка, ул. Душан Ташковиќ, ул. Коце Металец
  2022-11-14 09:00:002022-11-14 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ул.Ѓорче Петров зграда бр.33 и 35, дел од ул.Смољане, Јосиф Ковачев, Сагудати, Црвена армија, амбуланта Диамед, Старо кино, киосци на дел од ул.Ѓорче Петров, фирма Трикотажа
  2022-11-14 11:00:002022-11-14 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: Дел од ул.Индира Ганди околу пазарот
  2022-11-14 09:00:002022-11-14 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: бул.Партизански одреди зграда бр.64б влез 1 и 2 (Б4)
  2022-11-14 09:00:002022-11-14 15:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во близина на Југохромска зграда, Пошта,ТЦ Ловец, ОУ Гоце Делчев, Музичко школо, Саат Маало, Црвен Крст, ОУ Кикиш, дел од град Тетово, делови од ул.ИРЛ, Никола Тесла, Илинденска кон ПТТ, Б.Кидриќ, ТЦ Мерџан итн
  2022-11-14 09:00:002022-11-14 15:00:00ТетовоКОПАНЦЕ, ТУДЕНЦЕ, РАОТИНЦЕ
  2022-11-14 08:00:002022-11-14 09:30:00Штипул.Јосиф Ковачев, Штип поранешен објект на Бетон, над аптека Зегин

  НАЈНОВИ ВЕСТИ